• WELKOM BIJ
    DO BRASIL
    BRAZILIAANS GETINT TAFELEN

Welkom op de website van Do Brasil!
Hier vindt u alle informatie over het restaurant & onze activiteiten.

Restaurant Do Brasil

Een restaurant anders dan anderen, met Braziliaans getinte gerechten..

Een authentiek Braziliaans getint sfeertje, échte Caipirinha en versgemaakte cocktails, lekkere muziek, en een constante voortreffelijke keuken is wat Do Brasil u te bieden heeft…

Naast de menukaart zijn er ook steeds de suggesties van de Chef, dit met de bijhorende aangepaste wijnen. Alsook kunnen al onze gerechten afgehaald worden. In het weekend is reserveren aan te raden.

Begeleide vakantie in Rio Grande do Norte Brazilië


Brazilië, vakantieland bij uitstek …..maar helaas ongekend.

De familie Tavares De Souza heeft plannen om een B&B te exploiteren dicht tegen Natal .
Do-Brasil Waasmunster steunt dit initiatief en wil Belgen en andere Europeanen helpen om hun reis naar Brazilië vlotjes en in eigen taal , compleet en zorgeloos te maken .
De B&B zou met de verbouwingen eind 2019 willen starten .

Het uitzicht vanuit de toekomstige slaapkamers spreekt tot ieders verbazing , dit is een toplocatie om uw reis te beginnen .
De B&B heeft een zeer centrale ligging tussen Natal en Pipa met tal van stranden en lagunen die een bezoek waard zijn , deze streek is gekend voor dolfijnen spotting en zijn buggy-tours .
De familie Tavares De Souza wil gasten begeleiden met een rondleiding vanaf 7 dagen , uw culinair verwennen kunnen ze op het 2.4 hectare grote domein met zwembad .
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de vorderingen , schrijf in op onze nieuwsbrief of vraag inlichtingen aan de verantwoordelijke .

Obrigado
Familie Tavares De Souza

Ontdek Braziliaanse gerechten, dranken & sferen!

Gerechten
Dranken
Sfeer
DO-BRASIL

    Pura Natura

Nieuw in het gamma van: Do-Brasil
                 PURA NATURA
Gegrild Black Agnus vlees op de plank ( 500 gr )

Verscheidene Brazilaanse dressings en verse salades .....aproveita 

Brazilian Black Angus Tomahawk

De Tomahawk Steak is een been rib biefstuk met het hele rib intact. Dit lange bot wordt frenched (ontdaan van vlees en vet). De Tomahawk, zijnde een Ribsteak, heeft de grootste hoeveelheid intermusculaire vet, waardoor het de meest smaakvolle steak is.

De Tomahawk is gesneden uit de sectie rib. De primaire spier van de Tomahawk, de longissimus dorsi, die ook de primaire spier is van de Porterhouse, T-Bone en New York Strip. Deze Raca Bovina is 140 dagen graangevoerd en een belevenis voor gans de familie. Gemiddeld gewicht is 1 kilo.

Bel en reserveer dit stukje vlees 12 uur op voorhand !!